Hoi allemaal, mijn naam is Sandra en ik ben 37 jaar oude donker harige meid met slank tot normaal figuur. 85c ronden borsten met kleine tepels. Ben niet groot 1.65 cm lang en heb een klein kaal kutje.

Zo dan is dat begin er. Ik heb al 17 jaar een heerlijke vent, ja vent want hij is 10 jaar ouder. Waar ik in het dagelijkse leven geen mode pop ben, houd van rock muziek en trek graag donkere kleding aan, maakt me niet saai en aan aandacht niet te klagen. Op sex gebied is dat toch wel ander. Ik ben gek op sex. Vind het heerlijk om op bed met mijn speeltjes lekker met mezelf te spelen en me lekker te laten komen. Mijn vent krijg ik altijd zo ver en heeft er geen moeite mee. Ik mag dan ook alles van hem. Fantaseren doe ik zeker. Net als iedereen.

Wat ik al zei, ik mag alles ook op sex gebied. Zo was zijn fantasie om mij eens te zien gek doen met een andere man. Dit heb ik lang tegen gehouden, niet omdat ik het niet wilde, maar ik vond het niet normaal. Tja, wat is normaal? Toch gebeurde het een keer. Een goede vriend van ons kwam en komt nog steeds langs in het weekend om te borrelen, kan altijd onwijs met hem lachen en we dollen best vaak. En ooit eens gesproken over friends with benefits. Dat was lachen maar meer niet. De heren wisten van elkaar dat het mocht, alleen was ik duidelijk dat het niet ging gebeuren.

Mijn vent werkte toen nog als artiest/portier beveiliging en was dus best wel vaak van huis. Zo ook die bewuste zaterdag 5 jaar terug. Toen hij me appte wat ik aan het doen was stuurde ik een foto dat ik met Stefan aan de wijn zat. Gezellig tikte hij terug. Stefan en ik hadden gewoon lol, draaide muziek en dronken toch wel stevig door. Rond 12 uur in de avond waren we beide toch wel aardig teut. Er werd over sex gesproken, hij had al jaren een relatie waar hij blij mocht zijn als het 1x per jaar gebeurde. En dat zelfs moeite kostte. Bleef bij haar voor de kids.

Tja, ik had niks te klagen. Dat vertelde ik ook. Hij was jaloers. Hij vertelde hoe het dan ging als het al mocht. Was vaak snel erop en snel weer er van af. Zo saai, riep ik. Tja, zo saai, riep ie. Ze kruipt elke avond ook weekend om half 10 op bed om weer om 7.00 uur op te staan. Daarom kwam ‘ie vaak in het weekend naar ons voor gezelligheid. Ergens had ik medelijden met hem. Ik liep naar de keuken voor een nieuwe fles. Stefan kwam bij me staan om me te helpen met de kurk. Weet niet waarom en waar het vandaan kwam, maar er hing ineens een bepaalde spanning. Terug op de bank proosten we. We zetten beide ons glas neer en keken elkaar aan. Daar was ineens een geile tongzoen.

Al tongend vloog onze kleding uit. Ik trok zijn geile, kale harde lul en hij stopte lekker met twee vingers in mijn zeiknatte kutje. Al snel gleed zijn heerlijke lul diep in me. Damn, neuken kon hij wel. Benen hoog en wijd liet ik me heerlijk naar een hoogtepunt neuken. Voor bijna tweeënhalf uur heb ik me lekker laten suf neuken door hem, wat we zelf niet door hadden was dat mijn vent het laatste uur vanuit de tuin had staan kijken. Die vond het geweldig geil, zei hij.

Zo had ik soms sex met Stefan alleen en soms deed mijn vent mee. Ik merkte dat ik iets ander wilde, iets meer en iets spannender. Maar ja, hoe dan. Tot gisterenavond dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

Rijpe Els en haar sneaky manieren van verleiding

July 27, 2021 0 Comments 0 tags

Ik ben een Midden-Oosterse man in de 30. En mijn op waarheid gebaseerde verhaal gaat over een mooie, rijpe vrouw die nu rond de 63 is, genaamd Els. Het was

Ik wilde meer seks

January 27, 2021 0 Comments 0 tags

Ik ben altijd al erg seksueel geweest. Wilde altijd meer seks en altijd in voor nieuwe dingen. Mijn leven zonder seks Ik ben al 22jaar met dezelfde man, lieve lieve