Ik ben altijd al erg seksueel geweest. Wilde altijd meer seks en altijd in voor nieuwe dingen.

Mijn leven zonder seks
Ik ben al 22jaar met dezelfde man, lieve lieve man, Tim. Hij is 42 en ik ben 39. Tim is niet zo seks bewust als ik dat ben. Als we klaar zijn is hij ook echt klaar. Hoeven er niet over te praten, niet nog even lekker naakt nahangen en genieten. Nee, zo snel mogelijk weer de kleren aan. Langste dat we bezig zijn is hooguit een uur. En het lijkt wel naar mate ik ouder word, meer en langer seks wil.

Afgelopen zomer was het zo warm en zo heet. En Tim had mij na dag 3 achter elkaar seks te willen hebben, afgewezen. Dat kan, had op zich niet erg geweest. Het was alleen zo erg dat de kleinste dingen al zorgde dat ik opgewonden raakte. Als ik een knappe man op het werk zie, dan kijk ik graag. Maar nu raakte ik van alleen het kijken al erg nat.

Dus… Ik wilde meer seks. Na al die jaren reclame op second love te hebben gezien, was ik nu toch nieuwsgierig. Dus had ik mij aangemeld. Zo ontzettend veel reacties, waar te beginnen?

Geile, oudere man
1 man stak er met kop en schouders boven uit. Kwam heel spontaan en vrolijk en vooral heel geil over. Wat ik dacht dat een nadeel zou zijn, was alleen maar een voordeel. Hij is 10 jaar ouder dan ik, en ik heb altijd al een dingetje gehad met leeftijden. Maar ok, om het een keer te proberen? Waarom ook niet? Hij woont maar 20 minuten rijden bij mij vandaan. Allebei afgesproken dat we alleen voor extra bezig zijn. Geen gevoelens, alleen seks. Zijn vrouw wilt geen seks en hij wel. Elke dag.

De eerste keer dat ik heen ging was ik zo zenuwachtig. Hoe doe je dit? Stel je jezelf eerst voor? Geef je elkaar eerst een zoen? We hadden wel al gewone foto’s van elkaar gezien. Maar meer ook niet.

Ik kwam bij hem binnen en wauw. Wat een verschijning, grote mooie glimlach. Mooie grote man, beetje grijs. Mooi gespierd en hij weet dat hij knap is. Meestal vind ik dat een afknapper, maar hij bracht het erg leuk. Hij is een heel stuk langer dan ik en dacht nog, hoe gaan we dit in hemelsnaam doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

Rijpe Els en haar sneaky manieren van verleiding

July 27, 2021 0 Comments 0 tags

Ik ben een Midden-Oosterse man in de 30. En mijn op waarheid gebaseerde verhaal gaat over een mooie, rijpe vrouw die nu rond de 63 is, genaamd Els. Het was

Wat gebeurde er toch met me?

April 27, 2021 0 Comments 0 tags

Hoi allemaal, mijn naam is Sandra en ik ben 37 jaar oude donker harige meid met slank tot normaal figuur. 85c ronden borsten met kleine tepels. Ben niet groot 1.65